Snackstykker med pesto og pinjekerner
Lækre snacks, som er perfekt som appetizer, til buffeten eller som let aftensmåltid.
Ingredienser
- 1 pose FINN CRISP Snacks (valgfri smag)
- 1 bøtte creme fraiche
- Grøn pesto (se opskrift herunder)
- 1 pose ristede pinjekerner
- 1 potte frisk basilikum
- Chiliflager
- Flagesalt
Opskrift pesto
- 1 potte frisk basilikum
- 2 spsk. pinjekerner
- 1 hvidløgsfed
- 1 dl. revet parmesan
- 1 dl. olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til den grønne pesto og blend den med stavblender til en ensartet konsistens. Smag til med salt og peber.
- Rist pinjekernerne i en stegepande på middel varme
- Fordel en pakke Finn Crisp Snacks (valgfri smag) på et stor fad og top med den ønskede mængde cremefraiche, pesto, ristede pinjekerner, basilikumblade, chiliflakes og flagesalt.
PS: Lidt mozzarella eller små stykker parmesan gør måltidet mere mættende.