Nemme tapas med snacks, hummus marcona mandler og oliven
Vores opskrift med sprøde snacks sammen med hjemmelavet hummus og herlige Pimientos de Padrón er både hurtigt og let at lave.
Ingredienser
- 1 pose FINN CRISP Snacks (valgfri smag)
- Hummus (se opskriften herunder)
- Pimientos de Padrón (se opskriften herunder)
- Oliven
- Marcona mandler
- Salami eller andre charcuterie lækkerier
Hummus
- 1 dåse kogte kikærter (ca. 400 g)
- 1 dl. olivenolie
- Evt. 1/2 dl. vand
- 1 citron, fintrevet skal og saft
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk malet spidskommen
Pimientos de padrón
- 300 g pimientos de padrón
- 1 spiseske olivenolie
- flagesalt og sort peber
- Evt. fintrevet parmesanost
Sådan gør du
- Hummus: Findel alle ingredienserne i en foodprocessor monteret med kniv eller med en stavblender indtil du har opnået en jævn konsistens. Smag til med salt.
- Pimientos de padrón: Steg chilipeberne i olie under omrøring i en hed stegepande til de har opnået en fin farve. Ca. 3-5 min. Drys med salt og peber.
- Læg dem på et fad og drys evt. med revet parmesan.
- Læg snacks sammen med tilbehøret og server for dine venner. Velbekomme!